LJETO I VI – SRETNI I ZADOVOLJNI

Stiglo nam je ljeto u svom sunčanom izdanju, iako nas ljetne temperature griju već skoro mjesec dana, veselimo se svakom novom ljetnom danu.

Ljeto znači kraj školske godine, djeca su vesela, vrijeme je ljetnih godišnjih odmora. Veselimo se dužem boravku u prirodi, rekreaciji na otvorenom, odlasku na more ili neke druge zanimljive destinacije kroz ljeto.

Kako bi Vaši izleti bili sretni i veseli ovom prilikom ćemo Vas podsjetiti na blagodati sunčevih zraka, one nam omogućuju stvaranje dragocjenog nam vitamina D, popravljaju nam raspoloženje i sreća je tu!

No budite oprezni kod izlaganja sunčevim zrakama svoje kože, posebno dječje u periodu od 10-17 sati. Uvijek uz sebe imajte pri ruci neka od sredstava za zaštitu od štetnih sunčevih zraka UVA, UVB kao i plave svjetlosti te infracrvenog zračenja.

 

Zaštitu kože od štetnih UVA i UVB sunčevih zraka, te zaštitu od plave svjetlosti omogućit će Vam AVENE SUN – linija proizvoda pomoću posebno formuliranih organskih filtera TriAsorB™ – uz popust od 30% do 31.07.2022. u našim poslovnicama.

 

Osim toga kod nas možete pronaći različite proizvode za zaštitu od UVA i UVB sunčevih zraka te infracrvenog zračenja, za djecu i odrasle, osjetljivu kožu i kožu sklonu alergijama na sunce, te masnu kožu.

 

Svi proizvodi su vrlo lagane i nemasne tekstura lako se nanose na kožu, štite kožu od sunčevih opekotina i prijevremenog starenja.

 

Za vrijeme boravka u prirodi ili vrtu te rekreaciji na otvorenom uvijek nas vrebaju i naši mali leteći neprijatelji komarci i krpelji.

Stoga nemojte ostati u zatvorenom zbog tih zločestih nametnika, već za ugodan boravak na lijepom ljetnom danu pa i noći zaštitite se različitim prirodnim sredstvima na bazi eteričnih ulja protiv komaraca i drugih insekata.

Više o tome kako se ponašati kod uboda krpelja i komaraca pročitajte u članku  https://ljekarna-zubovic.hr/komarci-i-krpelji-pocetkom-ljetnih-vrucina/ 

 

Ako se ipak dogodi pokoja opekotina od sunca ili ubod insekta možete se poslužiti gelovima od Aloa vere koji će Vašu kožu hidratizirati, smanjiti upalne procese te omogućiti obnovu tkiva kože i brže zacjeljivanje nastalih oštećenja.

 

Omogućite sebi zdrav i ugodan boravak za sunčanih dana u vrtu, na moru ili planini.

 

Za sve potrebne savjete kako zaštititi kožu od sunca i održati je zdravom te kako je njegovati nakon izlaganja suncu ili uboda insekata obratite nam se s povjerenjem.

 

Sretan osmijeh i ugodno ljeto neka bude Vaš moto kroz ovo ljeto!