ZIMA JE JOŠ TU…

Zima je još tu, vrebaju nas razni mikroorganizmi, virusi i bakterije. Antimikrobno djelovanje propolisa i meda je potvrđeno već mnogim istraživanjima što nam pruža veću sigurnost u korištenju proizvoda koji ih sadržavaju i omogućava brži oporavak kod prehlade, gripe i ostalih infekcija.

 

Iz velike palete Apipharma proizvoda ovdje ćemo vas upoznati s proizvodima za smirivanje nadraženog grla te ublažavanje kašlja, kao i nekim od multivitaminskih pripravaka.

 

Apipol sirup – uz med i ekstrakt propolisa sadrži i macerat korijena bijelog sljeza koji svojim sluzima oblaže sluznicu grla i ždrijela te ublažava nadražajni suhi kašalj.

Apitusik medni sirup – koristimo kod produktivnog kašlja, jer sirup uz med i tinkturu propolisa sadrži i tinkturu timijana koja djeluje kao prirodni ekspektorans, olakšava razrjeđivanje i iskašljavanje sekreta.

Apipol sirup je prikladan za primjenu kod djece od 1. godine, dok se Apitusik sirup primjenjuje kod djece od 4. godine života. Starija djeca i odrasli ih također mogu koristiti u prilagođenim dozama.

 

Posebno zanimljiva je velika paleta sprejeva za grlo koji sadrže ekstrakt propolisa te ekstrakte ljekovitog bilja, kadulje, paprene metvice, klinčića i đumbira. Antimikrobno djelovanje propolisa i ekstrakata ljekovitog bilja očituje se u smirivanju upaljenog i nadraženog grla, stvarajući zaštitni film na sluznici grla.

 

Sprejevi na bazi alkohola namijenjeni za odrasle su: Apipro oral sprej i Apipro oral plus sprej za grlo.

Blagi sprejevi bez alkohola prikladni su za djecu od 1. godine života, ali i za odrasle kojima više odgovara oblik bezalkoholnog pripravka.

Neki od njih su: Apipro aqua KIDS sprej za grlo s aromom šumskog voća, te Apipro aqua sprej za grlo.

Primjenom Apipro sprejeva smanjuje se iritacija usne šupljine i umiruje upaljeno grlo.

 

 

Vitaminsko – mineralni dodaci prehrani iz palete Apipharma proizvoda zadovoljavaju dnevne potrebe za vitaminima kod djece i odraslih, što omogućava uz zdravu prehranu održavanje dobrog zdravlja i imuniteta.

 

Apivit Medonje  – je pripravak namijenjen djeci u obliku gumenih bombona bez šećera. Sadrže

B-kompleks vitamine, vitamin C, D i E te cink. Upotrebom tri zdrava bombona dnevno vašoj djeci osiguravate dobar izvor esencijalnih vitamina i minerala neophodnih za normalan rast i razvoj te zdrav imunološki sustav.

Apivit multi force film tablete – predstavljaju pripravak koji uz vitamine i minerale sadrži koenzim Q10, kolin i inozitol te ekstrakt šipka. Film tableta omogućava polagano i konstantno oslobađanje aktivnih tvari te njihovu bolju iskoristivost u organizmu. Ovaj multivitaminski pripravak uz jednu tabletu dnevno omogućava smanjenje umora, jačanje imuniteta i održavanje dobrog zdravlja odraslih.

Apivit D3 forte  – mekane kapsule sadrže 2500 IU vitamina D3. Primjenom jedne kapsule dnevno osigurava se održavanje zdravih zubi, kostiju te normalno funkcioniranje mišića i imunološkog sustava.

 

Apivit B complex sirup – sadrži med, B-kompleks vitamine, vitamin C i E. Mogu ga koristiti djeca od 4. godine života i odrasli protiv umora, smanjenog apetita te školska djeca kod slabije koncentracije.

Apivit imuno C direkt rapid – je tekući oblik vitamina C, čije djelovanje je brzo, a primjena praktična, može se direktno iz vrećice isipati u usta ili po želji pomiješati s vodom i popiti. Blagodati vitamina C su višestruke i već svima poznate, osim što nam u zimskim mjesecima pomaže u borbi protiv infekcija, olakšava simptome alergije, smanjuje umor te omogućava razne metaboličke procese u organizmu (sintezu kolagena, bolju apsorpciju željez

 

Dođite po svoj izbor proizvoda uz popust od 15% u periodu od 21.2.-27.2.2022.