ZDRAVLJE OČIJU

Veoma je važno brinuti se za zdravlje očiju jer su one jedan od najvažnijih osjetila.

 

Unosom određenih vitamina i minerala može se usporiti napredovanje senilne makularne degeneracije i drugih bolesti oka kako bi se povećala kvaliteta života u starijoj životnoj dobi.

Najvažniji su VITAMIN A koji sprečava upale rožnice , suhoću u očima , noćno sljepilo i pojavu očne mrene. VITAMIN C koji je snažan antioksidans i sprječava starosnu degeneraciju žute pjege te smanjuje mogućnost pojave očne mrene. VITAMIN E je također snažan antioksidans koji također smanjuje rizik od pojave očne mrene .

 

Mobitel, računalo, TV dio su vaše svakodnevice? Zaštitite Vaše oči uz Makulin Blue Protect, dodatak prehrani za zdravlje očiju. Kapsule sadrže inovativni sastav s borovnicom koja štiti Vaše oči , antioksidans cink također važan za normalnu funkciju vida kao i FloraGLO® lutein – oblik luteina koji je jednak onome iz povrća. Namijenjen je osobama koji često borave ili rade na otvorenom, osobama koje rade pod umjetnom rasvjetom i osobama koje provode puno vremena ispred digitalnih uređaja.

 

 

Vaše oči trebaju snažnu zaštitu?

Inovativni sastav Makulin® Plus kapsula bogat je snažnom antioksidativnom formulom (vitamini C, E, mineral cink) i FloraGLO® luteinom, ZeaOne zeaksantinom te EPAX Omega 3 masnom kiselinom koja doprinosi održavanju normalne funkcije vida.

Preporučaju se za upotrebu osobama starije dobi i osobama koji žele što duže održati normalne funkcije vida.

MAKULIN DUAL ACTION KAPI 10 ML

Kapi koje se koriste kod suhog oka i alergijskog konjunktivitisa.

Ne sadrže konzervans. Nalaze se u inovativnoj bočici koja sprečava onečišćenje te kapi ostaju sterilne 12 tjedana nakon otvaranja.

MAKULIN FRESH KAPI 10 ML

Spas za Vaše suhe i umorne oči !

Makulin® Fresh sterilne kapi za vlaženje oka s natrijevim hijaluronatom 0,2% i biljnim hidrolatima ,umiruju iritaciju, suhoću i pečenje, osjećaj stranog tijela u očima pa se koriste kod konjunktivitisa kao i učestalog i dugog korištenja kontaktnih leća. Protuupalno sredstvo i balansira rad svih hormona u organizmu.

Znamo da je najvažnija prevencija pa tako i proizvođač „ DIETPHARM „ ima u svom  asortimanu nekoliko proizvoda za zdravlje očiju koji su proizvedeni prema najvišim zahtjevima farmaceutskih standarda.