RANO OTKRIVANJE HIPERTENZIJE

Užurban način života, stres uzrokovan COVID bolesti, kao i zahtjevne poslovne i privatne obaveze, tjeraju naše tijelo na velike napore. Sve to značajno doprinosi češćim oboljenjima kardiovaskularnog sustava. Ne smijemo propustiti priliku ranog otkrivanja hipertenzije kako bismo, uz pomoć naših liječnika, što prije stavili pod kontrolu i spriječili komplikacije uzrokovane hipertenzijom. Zato, svatko u svom domu treba imati pouzdan i precizan tlakomjer s kojim će se lako koristiti i stari i mladi. Jer hipertenzija ne bira, svatko je u opasnosti, a posljedice mogu biti ozbiljne.

Nano u svojoj ponudi nudi vrlo pouzdane, digitalne tlakomjere velikog displaya, jednostavne za korištenje, po najpovoljnijim cijenama.

NANO V2 BASIC tlakomjer za nadlakticu za ugodno i precizno mjerenje krvnog tlaka. Uređaj je namijenjen za mjerenje sistoličkog, dijastoličkog krvnog tlaka te otkucaje srca odrasle osobe korištenjem oscilometrijske metode. NANO V2 BASIC ima indikator klasifikacije krvnog tlaka na temelju utvrđenih smjernica Svjetske zdravstvene organizacije.

NANO V3 SMART SOUND je jedinstveni tlakomjer s govornom funkcijom na hrvatskom jeziku. Najbolji  je za osobe starije populacije koje slabo vide i čuju, i time dolazi do greške u interpretaciji. Govorna funkcija omogućuje Vam da čujete vrijednosti krvnog tlaka i primate zvučnu povratnu informaciju o rezultatima mjerenja u skladu sa smjernicama Svjetske Zdravstvene Organizacije.

Nano Z1 Intelligent je potpuno automatski digitalni tlakomjer za zapešće modernog izgleda, brz i praktičan, te daje precizne rezultate mjerenja krvnog tlaka gdje god se nalazili. Lako je prenosiv, čime Vam daje uvid u vrijednost vašeg tlaka u svakom trenutku.

Svi tlakomjeri imaju garanciju minimalno 2 godine, a u svakom trenutku u našoj ljekarni provjerite ispravnost svog tlakomjera, promijenite bateriju ili baždarite za točan rezultat mjerenja.

 

Neka Vam tlakomjer postane najbolji prijatelj i prvi izbor u borbi sa nezdravim stilom života.