SUHA I NADRAŽENA KOŽA

Suha i nadražena koža je pojava s kojom se svi borimo tijekom hladnih zimskih mjeseci. Uzroci tome su razni, od borav5a u zatvorenim grijanim prostorijama, oblačenja puno slojeva odjeće, do uživanja u dugim toplim kupkama, pogotovo osobe koje su sklone isušivanju kože. Zato je vrlo važno kožu njegovati hidratantnim, masnijim i bogatim teksturama, kremama i losionima.

Eucerin u svojoj ponudi ima dvije izuzetne linije upravo za takvu kožu lica i tijela.

Eucerin Aquaphor je znanstveno dokazana linija za suhu, izrazito suhu i nadraženu kožu.

Aquaphor obnavljajuća njega u spreju je novitet na tržištu upravo zbog jednostavne primjene. Ponekad je teško i naporno mazati cijelo tijelo, zato SOS sprej koji olakšava primjenu i štedi vrijeme. Njegovi ključni sastojci pantenol i glicerin intenzivno hidratiziraju i obnavljaju suhu kožu tijela. Trenutno umiruje i njeguje izrazito oštećenu i nadraženu kožu, nije za primjenu na licu. Prije upotrebe dobro protresti i sa udaljenosti od 15 cm pošpricati, po potrebi nježno utrljati u kožu. Brzo se upija i pruža trenutni učinak hlađenja i umirivanja kože.

Za one koje su vjerni klasičnoj primjeni, tu je Aquaphor mast za obnavljanje. Njezina prednost je u tome što se preporuča od najmlađe dobi, pogotovo za zaštitu od hladnoće i vjetra nježne bebine kože lica i tijela. Također pantenol i glicerin, kao glavni sastojci, osiguravaju idealnu kombinaciju za zaštitu i regeneraciju, bez mirisa i konzervansa. Nanijeti po potrebi na željena mjesta, više puta tijekom dana.

Eucerin Aquaphor Lip Repair balzam za usne u samo 60 sekundi pruža olakšanje ispucalnim i suhim usnama, te pruža dugotrajnu zaštitu od hladnoće i vjetra.

Eucerin Urearepair linija za njegu suhe kože bazirana je na prirodnim čimbenicima zadržavanja vlage (NMF) ureja i laktati. Oni imaju sposobnost zadržavanja vlažnosti kože i doprinose održavanju glatke, mekane kože, također za izrazito suhe i hrapave ruke ili noge.
Urearepair njega za suhu kožu je dermatološki dokazana, kao i sve ostale Eucerin linije. U ponudi su dnevna i noćna krema za lice sa 5% ureje, i Lip balm. Novitet je i cijela Urearepair PLUS linija koja je posebna po visokim postotcima ureje, krema za ruke i stopala, losioni za tijelo sa 5 ili 10% ureje i ceramidima, te fluid za pranje sa 5% ureje.

Proizvodi za istaknuti su svakako Eucerin UreaRepair PLUS intenzivni tretman s 30% ureje i ceramidima, najveći postotak ureje na tržištu. Za dijelove na koži koji su izuzetno grubi, perutavi i hrapavi, intenzivna lokalna primjena, a nakon samo jednog tjedna koža je osjetno mekša i smirena. Novitet cijele linije je Urearepair PLUS pjena za stopala s 10% ureje, prikladno za kožu dijabetičara. Klinički testirana ultra-lagana pjena za stopala intenzivno hidratizira i time smanjuje žuljeve kako bi se potaknula regeneracija kože. Pjena za stopala je nemasne i neljepljive teksture, vrlo se brzo upija.

Ne zaboravite pravilno mazati svoju kožu kako bi u proljeće i ljeto pokazali lijepu i njegovanu kožu. Mi ćemo Vam u tome pomoći svojim savjetima,  i izuzetnim popustima od 30% do kraja mjeseca.