Laboratories BABÉ – nova dermokozmetika

Laboratories BABÉ proizvodi pružaju:

SIGURNOST- Siguran recept: najvišim farmaceutskim standardima te zadovoljavaju najstrože standarde u proizvodnji GMP i ISO:9001

JEDNOSTAVNOST- Izravna preporuka: protokoli jednostavni za ljekarnike i za korisnike

UČINKOVITOST- Zadovoljni korisnici: formule koje sadrže odgovarajuću dozu svakog aktivnog sastojaka za postizanje pravog učinka

INOVATIVNOST- Stalno poboljšanje: u aktivnim sastojcima, u teksturama i iskustvu korisnika

TRANSPARENTNOST-Korisne informacije: jasno navedeni pH proizvoda i točan postotak aktivnih sastojaka u svakoj bočici

DOSTUPNOST-Olakšano korištenje: pravim omjerom cijene i veličine proizvoda osigurava se dostupnost korisnicima olakšavajući im kontinuirano korištenje

Neki od dermokozmetičkih proizvoda iz linije Laboratories BABÉ su:

Gel za intimnu higijenu:

Izuzetno nježan gel koji štit prirodnu razinu pH prilagođen intimnom području. Sadrži prebiotičke i dermoprotektivne aktivne tvari koje sprječavaju moguću bol i iritaciju. Pomažu kod sprječavanju infekcija kod djevojčica(vulvovaginitis) i kod dječaka(balanitis). Dermatološki, pedijatrijski i ginekološki ispitano.

Ulje za kupanje:

Ulje sa 0% udjela vode. Bogato omegom 3-6-9,a glavni sastojak je ulje soje sa čak 40% udjela u sastavu. Pogodno je za osobe s kožom sklonoj atopiji ali i za svakodnevnu njegu normalne i osjetljive kože.

Ultra nježni šampon:

Posebno formuliran za najmlađe (0+). Ne peče za oči. Čisti, njeguje vlasište i kosu mališana, donoseći mekoću i sjaj zahvaljujući regeneratoru za kosu. Njegov pH prilagođen je području suzenja, izbjegavajući iritaciju i olakšavajući vrijeme kupanja.

Šampon za tjemenicu:

Tjemenica(seboroični dermatitis) je kod beba česta pojava koja se očituje pojavom žućkastih ljuskica na tjemenu. Ukoliko se ne liječe s vremenom formiraju velike, tvrde nakupine. Šampon protiv tjemenice učinkovito prevenira i pomaže odstraniti tjemenice.

Micelarna voda:

S prebiotičkim djelovanjem koje pogoduju ravnoteži mikrobioma, a 97% sastojaka prirodnog podrijetla. Dubinsko čišćenje i uklanjanje šminke za lice, oči i usne. Čišćenje bez ispiranje prikladno za sve tipove kože čak i najosjetljiviju. Hipoalergeno. Dermatološki i oftamološki ispitano.

 

 

Činjenica da je riječ o brandu kojem farmaceuti u potpunosti vjeruju još od 1994. godine i nama daje vjetar u leđa da ga preporučujemo svima vama. Kako za velike, tako i za naše najmlađe sa sigurnošću možemo zaključiti da je Laboratories BABÉ rješenje za sve vaše skincare nedoumice.