ISPADANJE KOSE ?

Sve nas je na neki način dotaknula pandemija uzrokovana COVID virusom. I bez te pošasti, svatko od nas je podložan velikom stresu zbog poslovnih i obiteljskih obaveza. A oboljele osobe još i više. Stoga, svi osjetimo velike promjene u našem organizmu, od stalnog umora, bezvoljnosti, sve do promjena na našem vanjskom izgledu, promjena na koži, kosi i vlasištu. To svakako utječe na kvalitetu života, a mi pokušavamo učiniti sve da to spriječimo i zaustavimo.

U moru proizvoda koje nudimo u našoj ljekarni, svaki ima svoje kvalitete i prednosti. A ovaj put ćemo Vam predstaviti Ducray liniju protiv ispadanja kose, za općenito poboljšanje izgleda kože i kose.

Ducray se nametnuo kao top izbor pacijenata koji se bore sa raznim dermatološkim problemima, prhutima, seborejičnim dermatitisom, ispadanjem kose, osjetljivo vlasište, akne, hiperpigmentacije kože, suhoća kože i mnoge druge.

Za ispadanje kose Ducray je u svojim laboratorijima pripremio 3 linije, za svaku fazu tog problema. Anaphase linija sadrži šampon i regenerator. Nadopunjujući šampon protiv ispadanja kose ima optimiranu formulu sa djelatnom tvari monolauril koji zaustavlja ispadanje kose nakon 6 tjedana uporabe, te značajno povećava učinkovitost tretmana – Creastim i Neoptide losiona. Regenerator iz iste linije ojačava kosu, olakšava njeno raščešljavanje i osigurava neophodne vitamine i nutrijente. Za najoptimalnije rezultate preporuča se koristiti u kombinaciji sa Anaphase šamponom. Ako je problem ispadanja kose veći i ozbiljniji, Ducray nudi rješenje u obliku posebno formuliranih losiona. Creastim losion protiv povremenog ispadanja kose (kraće od 6 mjeseci), koristi se 3 puta tjedno tijekom 3 mjeseca, a jedno pakiranje je dovoljno za jedan cijeli tretman. Neoptide losioni (za muškarce i žene) je losion protiv kroničnog ispadanja kose (dulje od 6 mjeseci) i koristi se jednom dnevno tijekom bar 3 mjeseca. U našoj ljekarni Vam preporučujemo i dodatak prehrani za jačanje kose, vlasišta i noktiju. Anacaps Tri-Activ kapsule se preporučuju nakon stresa, nakon trudnoće i dojenja, tijekom promjene godišnjih doba i kod povećanog umora. Sadrže 100% preporučenog dnevnog unosa željeza i biotina, uz vitamine B6, B8, E, te aminokiseline cistin i metionin, vrlo važne za kvalitetan rast nove kose. Uzima se 1 kapsula na dan tijekom 3 mjeseca.

 

 

Svi Ducray proizvodi su rezultat sistematičnog i rigoroznog sustava za razvoj aktivnih sastojaka. Učinkovitost i njihova podnošljivost dokazana je kliničkim studijama pod nadzorom dermatologa kako bi se osigurala visoka kvaliteta, optimalna djelotvornost i vrlo dobra podnošljivost proizvoda. Zato, bez razmišljanja, dođite po savjet našim magistrama koje će uz Vašu pomoć izabrati najbolji proizvod za njegu Vaše kose i omogućiti Vam kvalitetniji život.