FILLERINA 12HA ! NOVO !

 

 

 

 

 

Popunjava bore i povećava volumen!

Bore na čelu

Bore na području oko očiju

Volumen jagodica

Volumen usana

Bore na vratu

 

 

 

 

 

 

Fillerina 12HA je jedinstveni dermokozmetički proizvod koji sadrži 12 različitih molekula hijaluronske kiseline različitih molekularnih masa, 3 molekule kolagena i 2 molekule elastina koje dopiru u duboke slojeve kože bez upotrebe igala.

Tijekom života hijaluronska kiselina se razgrađuje i izgrađuje, ali starenjem se moć obnavljanja smanjuje te koža gubi svoju elastičnost, vlažnost i mladolikost. Hijaluronska kiselina je važna za vezanje i zadržavanje vode čime se ispunjavaju praznine između tkiva. Zaslužna je također i za elastičnost kože i njezinu punoću ali i smanjivanje vidljivosti postojećih bora i stvaranje budućih bora. Dermokozmetički filer tretman jednostavan je za primjenu. Nanosi se pomoću preciznog aplikatora sa zarubljenim vrhom, koji omogućava točno nanošenje proizvoda baš tamo gdje je najpotrebnije Fillerina 12HA je proizvedena u švicarskom laboratoriju tvrtke „Labo „.

 

 

 

Kako odabrati stupanj?

STUPANJ 3

Za kožu u kasnim dvadesetima i tridesetima preporučuje se Fillerina 12HA stupanj 3 , intenzivni 14-dnevni filler tretman u kombinaciji sa dnevnim tretmanima koje čine dnevna i noćna krema , krema oko očiju i krema za usne. U tim godinama počinju početne bore i mimičke linije, početni znakovi opuštanja kože i potreba za većim volumenom jagodica i usana.

STUPANJ 4

Za kožu u četrdesetima preporučuje se Fillerina 12HA stupanj 4 intenzivni 14-dnevni filer tretman i također dnevni tretmani sa dnevnom i noćnom kremom, kremom za područje oko očiju i kremom za usne. Promjene koje se počinju uočavati u četrdesetima su duboke bore i mimičke linije, slabi debljina i  gustoća kože, vidljiviji su  znakovi opuštenosti kože i javlja se također potreba za većim volumenom jagodica i usana.

STUPANJ 5

Za kožu u pedesetima preporučuje se Fillerina 12HA stupanj 5 intenzivni 14-dnevni filer tretman i dnevni tretmani koji obuhvaćaju također dnevnu i noćnu kremu i kreme za područje oko usana i očiju. U pedesetima, promjene na koži počinju biti vrlo izražene, javlja se neujednačeni mikroreljef , ozbiljna uleknuća i iscrpljivanje tkiva i izraženi znakovi opuštenosti kože. Koža je nedovoljne debljine, gustoće i plastičnosti/konture a i važno je poboljšati volumen jagodica i usana.

 

PRIMJENA PROIZVODA:

Dermokozmetički filer tretman nanosi se pomoću preciznog aplikatora sa zarubljenim vrhom, koji omogućava da se proizvod nanese točno tamo gdje je potrebno. Koristi se samo za vanjsku primjenu. Nanosi se 2 ml Densifying-Filler gela iz bočica br. 1 na bore, na najviše izražen mikroreljef i na područja koja zahtijevaju posebnu popunjenost kao što su usne i jagodice. Zatim se ostavi da djeluje 10 minuta kako bi djelatne tvari “ispunile” područja na koja su primijenjene.

Dlanom ili prstima utapka se preostali, već nanesen, proizvod kako bi se dovršio postupak bez kružne masaže . Svaki osjećaj napetosti na koži posljedica je djelovanja proizvoda.

Zatim se iz bočice 2 izvuče 2 ml hranjivog filma i nanese ga se po licu i vratu. Hranjivi film daje dovoljnu količinu hidratizirajućih i hranjivih tvari i omogućava primjenu filera uz maksimalnu ugodu za koži lica i vrata.

Nakon prvih 14 dana može se nastaviti sa redovitom primjenom Fillerina 12HA dnevnih tretmana kako bi dobiveni rezultat što duže trajao.

 

Ukratko, FILLERINA HA12 proizvodi oduševljavaju jednostavnošću primjene u udobnosti vlastitog doma uz odlične rezultate.