Prve znakove starenja kože možemo usporiti

Iz hrvatske tvornice, Hamapharm obitelji, dolaze dva noviteta koji će našu svakodnevicu učiniti zdravijom i ljepšom. Proizvodi čije su formulacije godinama istraživane, konačno su ugledali svjetlo dana da nam dokažu kako zdravlje i ljepota idu ruku pod ruku.

Starenje je prirodan proces o kojem ne stignemo razmišljati sve dok nas ne upozori narušeno zdravlje i loš izgled. Kad se izgube ili oštete kolagen i ceramidi, koža se stanjuje a obnova stanica usporava. Ceramidi se nalaze u epidermisu i štite stanicu od gubitka vlage što rezultira pojavom bora.

Prve znakove starenja kože možemo usporiti ako na vrijeme započnemo cjelovitu njegu uz pomoć dodataka prehrani i kozmetičke proizvode. Dodaci prehrani efikasno će djelovati na tijelo i kožu iznutra, a kozmetički proizvodi će dodatno nahraniti i zaštititi od vanjskih štetnih utjecaja.

Uz ceramide i kolagen važni sastojci su MSM i vitamin C, snažni antioksidansi koji potiču sintezu kolagena i elastina, te obnavljaju sve stanice u tijelu koje čine mišićno koštanu masu i kožu kao najveći ljudski organ.

 

 

CollagenTime Beauty su dodaci prehrani za ljepotu naše kože i imaju brzi ‘anti-aging’ učinak već nakon 15 dana zahvaljujući ceramidima i specifičnom djelovanju na 2 nivoa kože. Zaglađuju bore i fine linije, povećavaju elastičnost kože i hidratiziraju. Poboljšavaju čvrstoću, rast kose i noktiju. Poboljšavaju zdravlje zglobova, mišića, hrskavica i kostiju. Sadrži 10.000 mg ribljeg kolagena, ceramide, MSM, natrijev hijaluronat, vitamine C i E, cink, biotin i niacin.

 

Sinergija sastojaka poboljšati će mladenački izgled, zagladiti i hidratizirati kožu i pomoći u rastu kose i noktiju. Hidrolizirani kolagen aktivira fibrolaste i potiču proizvodnju kolagena. Ceramidi štite stanice epidermisa, drže ih kompaktnima, zaustavljaju nastanak prvih bora. MSM sadrži sumpor važan za sintezu keratina u koži, kosi i noktima. Hijaluron veže velike količine vode te sprječava bore i suhoću kože. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, cink doprinosi održavanju normalne kože, kose i noktiju. Biotin i niacin održavaju normalnu kožu i sluznicu.

 

 

 

CollagenTime Slim proizvodi će Vam pomoći kod gubitka kilograma i borbe s celulitom. Ubrzavaju aktivno mršavljenje, ali također, kao i Beauty linija, poboljšavaju izgled vaše kože. Jačaju zdravu strukturu kože i smanjuju vidljivost celulita. Vraćaju tonus kože. Ima specifično trostruko djelovanje: aktivira fibroblaste za proizvodnju kolagena i na taj način smanjuje celulit i povećava tonus kože. Ima lipolitično djelovanje na smanjenje masnog tkiva i mršavljenje i ujedno smanjuje osjećaj gladi. Eliminira višak tekućine i smanjuje edeme.

 

Sadrži 5.000 mg ribljeg kolagena, ekstrakte garcinije, guarane, zelenog čaja i gotu kole, bromelain, vitamine C i E, cink, biotin i niacin. Sinergija ovih sastojaka pomoći će u održavanju i regulaciji tjelesne težine, smanjenju masnog tkiva, eliminacije viška tekućine i strukturnoj promjeni kože.

 

Garcinija doprinosi regulaciji tjelesne težine smanjenjem skladištenja masti i osjećaja gladi. Guarana doprinosi kontroli tjelesne težine, metabolizmu masnoća i smanjuje osjećaj gladi. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože. Cink doprinosi održavanju normalne kože, kose i noktiju. Cink, Vitamini C i E doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Biotin i niacin doprinose održavanju normalne kože i sluznica.

 

U našoj ljekarni potražite sve navedene proizvode i uz stručne savjete naših magistri izaberite najbolje za sebe.