Dođite s povjerenjem u ljekarnu po više savjeta za Vas i Vaše dijete!

Prva asocijacija na Becutan je plava kutijica sa mirisnom i bogatom kremicom koja je generacijama njegovala nježnu dječju kožu. Alkaloid je tim brendom stvorio prepoznatljivost i osvojio povjerenje mnogih korisnika od najmlađe do zrelije životne dobi. Ove godine su odlučili zadržati svoje ime u vrhu piramide dječjih medicinskih i kozmetičkih brendova, i iz svoje tvornice izbacili 5 potpuno novih inovativnih proizvoda. Riječ je o liniji Becutan Kids Vits namijenjenoj našim najmanjim članovima.

Medicinski proizvodi se mogu koristiti već od prvog dana života, kada se roditelji susreću sa dva najčešća problema: pojava dojenačkih grčeva (kolika) i začepljen nosić.

Becutan Kids Vits protiv kolika je proizvod u obliku oralnih kapi u praktičnom pakiranju sa kapaljkom, na bazi simetikona u maslinovom ulju, vitamina A i E, te koenzimom Q10.

Becutan Kids Vits izotonična otopina za nos u spreju, bez konzervansa, osigurava čist i prohodan nosić tijekom cijelog dana i noći. Siguran je za svakodnevnu higijenu nosa beba, djece i odraslih. Inovativnost je što morska voda sadržana u spreju, dolazi iz zaljeva Cancale u Bretanji, poznatog po kvaliteti vode jer ima izrazito visoku plimu i jake morske struje koje sprječavaju zagađenje vode, a voda se sama pročišćava.

Becutan Kids Vits dodaci prehrani su Multiimuno prah, B – complex i Multivitamini u sirupu. Multiimuno prah za otapanje je okusa naranče, a sadrži kombinaciju vitamina, minerala i LGG kulture mikroorganizama. Proizvod je pakiran inovativnom Duocam tehnologijom, što znači da svaka vrećica ima dva zasebna odjeljka. Time se omogućuje veća stabilnost LGG kulture mikroorganizama.

B – complex je tekući dodatak prehrani sa 7 vitamina B skupine, okus ananasa. Ako vaše dijete ne želi, ili ne stigne pravilno i uravnoteženo jesti, te kao potpora živčanom sustavu pri povećanom psihosomatskom naporu, posegnite za ovim sirupom. Posljednji proizvod iz linije dodataka prehrani je sirup Multivitamin, sadrži 9 različitih vitamina i osvježavajućeg je okusa naranče. Razvijen je u skladu potreba aktivne djece za normalan rast i razvoj kostiju, poticaj imunološkom sustavu i održavanje dobre funkcije mišića.

Pitate se zašto bi uopće davali zdravoj djeci dodatke prehrani?

 

Prema zadnjim istraživanjima, većina djece nema uravnotežen i nutritivno bogat obrok, zbog stila života, pretrpanosti obavezama i lošom kvalitetom namirnica koje kupujemo u trgovačkim centrima. Stoga je preporuka pedijatara nadoknada većine vitamina i minerala, posebno u vrijeme pojačanih respiratornih i ostalih infekcija, te tijekom većeg tjelesnog napora i učenja.

Neka Becutan Kids Vits bude na prvoj liniji obrane Vas i Vašeg djeteta od štetnih mikroorganizama i olakša Vam svakodnevnu borbu sa dosadnim infekcijama.