AVENE CLEANANCE – NJEGA MASNE KOŽE SKLONE AKNAMA

Proizvodi Avene Cleanance su dermokozmetički proizvodi za njegu masne kože sklonu aknama koji smanjuju lučenje masnoća i umiruju crvenilo lica.

Lice je prednji dio glave i jako nam je važno kako izgleda. Zato nije ni čudo da mu pridodajemo toliku pažnju. Koža lica je jako zahtjevna i razlikuje se od osobe do osobe. Pogotovo ako se desi nekakva promjena na licu odmah počinjemo sa tretiranjem svim i svačim samo da bi uklonili tu nepravilnost i da budemo savršeni. To nekad i ne urodi plodom kakvim smo željeli.

 

Najvažnije je najprije dobro očistiti lice – u tu svrhu Avene nam nudi dva preparate:

  • Avene cleanance hydra umirujuća krema za čišćenje lica
  • Avene cleanance gel za čišćenje lica

 

Oba proizvoda su na bazi termalne vode, bez sapuna tako da temeljito čisti masnoću, ublažuje crvenilo i stvara osjećaj ugode i svježine. Za pravilnu primjenu koristi se ujutro i navečer.

 

Nakon čišćenja lice treba hidratizirati – to su proizvodi:

  • Avene cleanance hydro krema
  • Avene matirajuća emulzija
  • Avene cleanance comedomed
  • Avene women noćna krema za zaglađivanje
  • Avene women korektivni serum

 

Ovi proizvodi imaju istu svrhu hidratacije, smirivanja crvenila, perutanja kože i stvaranja osjećaja ugode a ne zatezanja.

 

Avene comedomed je proizvod nove generacije i dugotrajno rješava problem mitesera i prištića. Aktivni sastojak je comedoclastin dobiven iz sjemenki sikavice i lagane je teksture sa mat efektom. Smanjuje nastanak novih nepravilnosti i prekomjerno lučenje sebuma. Djelotvornost je dokazana već kroz 7 dana primjene.

Ukoliko želite ponovno imati lijepu i zdravu kožu lica dođite u našu ljekarnu po stručnu savjet i možete ostvariti popust od 30%.

Akcija na Avene Cleanance proizvode traje od 1.-31.10.2021