ZAUSTAVITE VRIJEME NA VRIJEME

Yasenka je tvornica lijekova, kozmetike i dodataka prehrani osnovana u Vukovaru 2014. godine. Opremljena je najsuvremenijim laboratorijima, te posebnim odjelima za krute, polukrute i tekuće pripravke. U njima rade vrsni analitičari i farmaceuti zaslužni da u Vašu košaricu zdravlja i ljepote dospiju kvalitetni proizvodi kojima ćemo se uvijek vraćati. Ovoga puta Vam predstavljamo Skinage obitelj zbog koje ćete se uvijek osjećati zdravo, njegovano i lijepo, a to je glavni preduvjet za samopouzdanje i kvalitetan život.

Moramo se dotaknuti teme starenja kože kako bismo razumjeli odakle potreba za dodacima prehrane takve vrste. Starenje je dio svakog života, međutim, tijekom starenja se svi procesi u organizmu usporavaju. Ono što svi vidimo i na što smo posebno osjetljivi je upravo naš vanjski izgled. Koža postaje vidljivo tanja, gubi svoju zdravu roza boju, javljaju se bore i hiperpigmentacijske mrlje. Kosa i nokti također postaju sve tanji, krhkiji i izgledaju zapušteno. Starenje se ne može zaustaviti ali se može znatno usporiti. Prvenstveno pravilnim načinom života i pravilnom njegom kože i kose. Prestanak pušenja, uravnotežena i kvalitetna ishrana, svakodnevna rekreacija i pravilan odmor i san, sve su to čimbenici kojima ćemo itetako pomoći našem izgledu. Ali, najučinkovitije je, uz sve navedeno, konzumirati kvalitetne dodatke prehrani. Upravo tu na scenu stupaju Yasenkini proizvodi.

Yasenka skinage linija posebno je osmišljena za njegu kože i zdravlje kose i noktiju. U svom asortimanu nude kvalitetne koncentrirane kolagene, u tekućem obliku i ampulama, i prah MSM-a.

Skinage COLLAGEN ELEGANCE 10.000 je tekući dodatak prehrani koji sadrži čak 10 000 mg hidroliziranog kolagena, 2 000 mg  MSM-a, ekstrakt zelenog čaja, koenzim Q10, 100 mg hijaluronske kiseline, 100 mg vitamina C, vitamine B kompleksa i cink. Nadoknađuje izgubljeni kolagen, potiče proizvodnju prirodnog kolagena i time smanjuje bore i vidljivo popravlja tonus kože. Također ima i detox učinak jer potiče izlučivanje štetnih tvari iz organizma, a ne sadrži šećer niti gluten te je siguran za upotrebu kod najosjetljivijih ljudi.

Za one malo mlađe, tu je kolagen različite jačine, ovisno o željenim rezultatima.

Skinage COLLAGEN ADVANCED 5000 je kolagen koji  hijaluronsku kiselinu, vitamin C i resveratrol, smanjuje vidljivost prvih bora, čuva kosti i održava blistavost kože.

Skinage HAIR BOOST je dodatak prehrani u sirupu i ampulama inovativne formule sa Cynatine-om (hidrolizirani keratin), a sadrži i cink, vitamine B skupine, folnu kiselinu, niacin, biotin i pantotensku kiselinu. Keratin u tekućem obliku osigurava bržu apsorpciju i bolju raspoloživost, što dugoročno ima učinak na ljepotu kože i zdravlje kose.

Ako se pitate što je MSM, to je metilsulfonilmetan, organski spoj sumpora koji nalazimo u svježem voću i povrću. Budući da takve namirnice često zamrzavamo i zatim termički obrađujemo, u organizmu se javlja nedostatak upravo MSM-a koji je bitan sastojak za normalno odvijanje brojnih reakcija u našem tijelu.

Yasenka nudi Skinage MSM PRAH a preporučuje se koristiti već nakon 25. godine života, posebno osobama koje su pod stalnim stresom što ostavlja trag na koži. Sinergističko djelovanje MSM-a, vitamina C i koenzima Q10 smanjuje bore i vraća koži elastičnost i svježinu, a i smanjuje stres.

Ako ste žena ili muškarac koji drži do svog zdravlja, forme i ljepote, nećete pogriješiti ni sa jednim proizvodom iz ove Yasenkine Skinage tvornice.

Vjerujte da je upravo sada Vaše vrijeme da zaustavite vrijeme i počnete se dobro osjećati u svojoj koži!

Dođite u našu ljekarnu po više individualiziranih savjeta i iskoristite značajan popust!